Bella detesta matribus.

 Bella detesta matribus. 

 Войната, ужасът на майките.

- Хораций

 

Скъпи приятели на Koncept Beauty, 

Мислех, че ще пиша по повод 8-ми март и пролетта на приятелите и клиентите  на Koncept Beauty, за женското начало, за красотата , невероятната и вечно изпълваща с гордост сърцето ми отдаденост на майките и майките на майките ,но вместо това трябва да пиша за война . Война? В наше време? В Европа? 

Аз съм изпитвала ужаса на войната, бях на 25 години, когато бомбите на Садам Хюсейн падаха в Тел Авив на разстояние не повече от 5 километра от мястото, където живеех тогава. Не се забравя никога този тътен, не се забравя и ужасът от смъртта, от несправедливото отнемане на живот в името на някой решил ,че това е неговата кауза, неговата истина,  неговата цел, неговото  верую. Всички сме потресени, ужасени и обезнадеждени.

Този месец, 10% от всички приходи от терапии ще бъдат дарени за хуманитарна помощ в Украйна. 

Пролетта в нашата столица наближава, а с нея винаги идва оптимизма, надеждата за ново начало, за мир и любов. Цветята са важни, както и подаръка който само ние можем да си направим - а именно да се погрижим за себе си.

На 8 и 9 март нашите врати са отворени и каним всички на безплатно кафе, направено от една от най-страхотните италиански кафе машини - Marzocco. Освен кафе ще има безплатни демонстрации на Venus Legacy. Ако имате нужда от повече обяснителни храктеристики за апарата, моля обадете се и Оливия ще бъде щастлива да даде повече информация. Само в рамките на тези два дни пакетите ще бъдат на специална цена .

Предоставяме възможност и от закупуване на пакети за масажи,терапии за лице, и пилинг  също на специална цена .Също така, ще може и да се възползвате от -30% на продуктите на Clinique и  Estee Lauder. 

Само на 8-ми март, който заплати една терапия за лице  и масаж, ще получи втора безплатна  която ще бъде за най-близкия  човек .

В двата дни нашата изключителна маникюристка Лили ще рисува за тези, които желаят знамето на Украйна с детайл, който само тя може